MH StylingMH Styling
Produkter
MH Styling
Du är här:  Hem » Villkor
Frågor & Svar

 • Vad är Litter Kwitter och vad gör den?
  Litter Kwitter är ett prisvinnande 3-stegs tränings system som lär din katt att gå på en mänsklig toalett. Därmed slipper man allt onödigt jobb med kattlåda och ohygienisk sand.
 • Är Litter Kwitter verkligen en riktig produkt?
  Litter Kwitter är i allra högsta grad en fullt fungerande produkt. Den har utvecklats av beteendeexperter, veterinärer och kattuppfödare för att se vad som passar en katts naturliga instinkter.
 • Vad får man med i Litter Kwitter paketet?
  Din Litter Kwitter levereras i en kartong som innehåller Universalsitsen och tre insatser, en steg-för-steg instruktions DVD samt en utförlig instruktionsbok hur du enklast lär din katt gå på toaletten. Dvd:n har ljud på engelska och franska samt undertexter på engelska, franska, tyska, holländska, japanska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, ungerska, kinesiska samt thailändska.
 • Vad gör jag när jag tagit ut Litter Kwitter ur paketet?
  Det tillkommer en manual samt en DVD med instruktioner i paketet. Dessa kommer att ge dig en grundlig genomgång om hur du använder Litter Kwitter. Det hela tar ca 30 minuter av din tid.
 • Hur lång tid tar det att lära sin katt att till slut använda en mänsklig toalett?
  Beroende på kattens ålder, intelligens, temeprament, äventyrslusta osv. så tar det olika lång tid. Det kan ta allt ifrån 2 veckor 8 veckor. Är din katt dock över 8 år, eller aldrig tidigare har använt kattsand, kan processen vara lite längre.
 • Kommer det att finnas instruktioner till Litter Kwitter?
  Ja, det kommer både en manual samt en utförlig DVD.
 • Kan vilken katt som helst lära sig att gå på toaletten?
  Vilken katt som helst borde kunna lära sig att använda Litter Kwitter med en mänsklig toalett som resultat.
 • Kan man träna kattungar att använda Litter Kwitter?
  Ja. Det är nog faktiskt lättast att träna kattungar. Vi rekommenderar dock inte att träna en kattunga under 3 månader, då den förmodligen har alldeles för svårt att balansera på toalettkanten.
 • Kan äldre katter använda Litter Kwitter?
  Absolut. Det kan dock ta lite längre tid, då äldre katter har mer inlärda behov och rutiner. Kunder har berättat att de har haft katter som är 10, 12 och 15 år gamla som klarat av Litter Kwitter utmärkt.
 • Vad är Litter Kwitter gjort av? Håller den för en stor katt?
  Litter Kwitter är gjort i hårt plastmaterial, samma som en byggnadsarbetares hjälm. Den håller absolut för vilken katt som helst.
 • Kan en av-kload katt använda Litter Kwitter?
  Vi ser ingen anledning varför en av-kload katt inte skulle kunna använda sig av Litter Kwitter. Om nu så är fallet, kan man fästa halktejp runt kanten på Litter Kwitter.
 • Min katt har rörlighetsproblem (artrit, mindre än 4 ben etc.) Kan den använda Litter Kwitter?
  Kunder har även här berättat om att de har fått sina katter med t.ex. 3 ben att använda Litter Kwitter. Dock bör man vara försiktig med handikappade katter, varje ägare känner sin katt bäst.
 • Jag har mer än en katt. Kan jag träna alla att använda Litter Kwitter?
  Ja. Se först till att alla använder samma Litter Kwitter, det är mycket bättre än att ha olika till varje katt. Den vanligaste frågan med flera katter är att alla kan ha olika hastigheter i processen. Vissa är snabba, vissa är långsamma. Det bästa är att träna dom en i taget.
 
Din Varukorg
...är tom!
MH Styling
 
Information
MH Styling